Har du spørgsmål? Ring på 71 99 70 04 Kontakt os Læs mere om os
Har du spørgsmål? Ring på 71 99 70 04 Kontakt os Læs mere om os

Træhegn til enhver have

Går du med overvejelser om at få lavet et nyt træhegn til din have? Hos FJ Montage ApS producere og montere vi et stort udvalg af træhegn i mange forskellige træprofiler. Vi har stor erfaring som hegnsmontør, og vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder i blandt andet Ribe, Esbjerg, Kolding og omegn med unikke løsninger.

Som professionel hegnsmontør, fremstiller selv alle vores træhegn og vi benytter naturligvis kun træprofiler af højeste kvalitet. Desuden tilbyder vi totalentreprise i forbindelse med salg, levering og opsætning af hegn for både private, virksomheder og institutioner.

Træhegn har en typisk levetid på 20-30 år, afhængigt af trævalg og forholdene. Vi tilbyder opsætning af de fleste type træhegn, med enten vandrette eller lodrette træelementer. Vi levere og montere også et udvalg af låger og porte der passer til det valgte træhegn.

Raftehegn med og uden bark

Vi tilbyder levering og montering af raftehegn, som enten med barken bibeholdt, eller med afbarkede rafter. Der er fordele ved begge typer raftehegn, så valget er et spørgsmål om personlig præference.

Med et raftehegn med bark får du et vedligeholdelsesfrit havehegn med en lang levetid, grundet at barken beskytter mod vind og vejr. Denne hegnstype er især populær i sommerhuse, kolonihaver og børnehaver, da hegnet ikke er imprægneret og derfor et miljøbevidst valg.

Ønsker du et træhegn med et mere ‘råt’ udtryk, så er det oplagt at vælge et raftehegn uden bark. Et raftehegn uden bark beholder sit naturlige udseende, og er let at behandle, eller male hvis der ønskes en anden farve.

Plankeværk vandret eller lodret

Et plankeværk har mange forskellige anvendelsesmuligheder, FJ Montage fremstiller og levere plankeværk til private såvel som erhvervskunder og offentlige institutioner.

Vi tilbyder at opsætte plankeværket med enten vandrette eller lodrette brædder. Man kan samtidig vælge om man ønsker at få brædderne monteret mellem eller uden på stolperne. Der er mange muligheder når det gælder valg af materiale og farver på dit træhegn. Vi stiller gerne vores fagligekompetencer til rådighed og tilbyder råd og vejledning, så vi sammen kan finde den bedste løsning til netop din have.

Systemhegn i mange forskellige træprofiler

Systemhegn er et populært valg hos parcelhusejere. Hos FJ Montage levere vi systemhegn i et bredt sortiment af både træprofiler og farver, der kan kombineres for at skabe mange spændende løsninger.

Systemhegn findes i mange forskellige typer, alt efter dine præferencer for hegnets udtryk. En fordel ved systemhegn er, at der ofte kan spares penge på opsætning af denne hegnstype, da montering af systemhegn foregår hurtigere end andre typer hegn.

Vi tilbyder mange andre hegntyper

Udover træhegn, tilbyder vi også et stort udvalg af andre hegnstyper, samt låger og porte.

Se blandt andet vores udvalg af:

Få et uforpligtende tilbud på træhegn

Kunne du tænke dig at høre nærmere omkring vores udvalg af træhegn, samt priser på levering og montering? Vores dygtige hegnsmontører står altid klar med råd og vejledning, så du kan finde det helt rette hegn til dine behov.

Kontakt os på telefon 71 99 70 04  eller e-mail info@fj-montage.dk og få en uforpligtende snak og et gratis tilbud. Du kan også udfylde vores kontaktformular, til højre på siden, med din forespørgsel, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Få et uforpligtende tilbud

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainfo

FJ Montage ApS
CVR: 35822305

Adresse

Ulvehøjvej 11C,
6760 Ribe