Polar
VI SÆTTER RAMMERNE OM DIT HUS
Fuldend dine boligdrømme med et kvalitetshegn, leveret og monteret af FJ Montage ApS. Vi har mange års brancheerfaring og står klar med råd, samt vejledning så du får det bedste resultat.
Polar
SKAB EN OASE VED SOMMERHUSET
Ofte kan et hegn i det rigtige materiale gøre forskellen og forbedre udtrykket og privatlivet.

Komposithegn

KOMPOSITHEGN AF SÆRLIGT HOLDBART MATERIALE

Overvejer I at få opsat et komposithegn? Hos FJ Montage ApS i Ribe har vi oparbejdet store kompetencer inden for salg, levering og opsætning af komposithegn. Der er tale om brædder, som er lavet af komposit, således de bliver særligt holdbare. Vi kommer mange steder i landet for at opsætte hegn såsom i Esbjerg, Varde og Kolding.

​TRÆFIBRE I KOMPOSITHEGN FÅR DET TIL AT LIGNE TRÆ

Den største fordel ved komposithegn er holdbarheden. Komposit ligner og føles som træ, men det har samme holdbarhed som plast. Der er tale om en særlig blanding, hvor hovedbestanddelene består af træfibre. Dermed får du et hegn, som ligner træ, men som har brædder med stor holdbarhed. Samtidig er de gode til at holde støj ude.

​Vi tilbyder forskellige farver, men du skal være opmærksom på, at hegnet typisk bliver en smule lysere efter et par år.

​Træfibrene i et komposithegn medfører desuden, at der kan være mindre nuanceforskelle i overfladen og farven – ligesom ved rigtigt træ.

Vi kan tilbyde stolper af aluminium, stål eller beton, og vi bruger altid de bedste materialer til både stolper og hegn. Vi leverer og monterer også gerne forskellige former for porte og låger. Vi løser naturligvis opgaverne effektivt og professionelt. Dermed kan du altid regne med, at vi kommer, når det er aftalt, og bliver færdige til aftalt tid.

​KONTAKT OS GERNE FOR AT HØRE MERE OG FÅ ET TILBUD PÅ KOMPOSITHEGN

Vil du høre om priser på komposithegn? Du er velkommen til at kontakte os på telefon: 71 99 70 04 eller på e-mail: info@fj-montage.dk. Derpå kan vi tage en drøftelse og udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris.​