Polar
VI SÆTTER RAMMERNE OM DIT HUS
Fuldend dine boligdrømme med et kvalitetshegn, leveret og monteret af FJ Montage ApS. Vi har mange års brancheerfaring og står klar med råd, samt vejledning så du får det bedste resultat.
Polar
SKAB EN OASE VED SOMMERHUSET
Ofte kan et hegn i det rigtige materiale gøre forskellen og forbedre udtrykket og privatlivet.

Betonhegn

BETONHEGN I RIBE OG OMEGN

BETONHEGN – DET ROBUSTE HEGN I SLIDSTÆRK KVALITET

Skal du have lavet et nyt hegn i din have eller på arbejdspladsen? Så kan du med fordel vælge at få etableret et betonhegn, da der med dette følger flere fordele.

​Vi er et kompetent firma, der kan være behjælpelig med alle opgaver inden for opsætning af betonhegn. Vi står til rådighed i og omkring områderne Ribe, Esbjerg, Varde og Kolding.

​Vi har mange års erfaring inden for opsætning af forskellige former for hegnstolper. Vores kompetencer er alsidige og gode, hvorfor du trygt kan vælge os til at hjælpe med at opsætte hegn hos dig. Dette gælder, uanset om du ønsker betonhegn, lægtehegn, klinkehegn eller noget helt andet.

​BETONHEGN ER VEDLIGEHOLDELSESFRI

Betonhegn er et meget stabilt hegn grundet dets betonstolper. Det har en lang levetid, et robust udseende, og så fås det med mange forskellige træsorter og typer. ​​

Du kan altså selv bestemme udseendet af dit betonhegn, alt efter hvilken træsort der passer bedst til resten af omgivelserne. Du kan eksempelvis vælge komposit, lærketræ eller trykimprægneret raftehegn.

​​Denne type af hegn er forholdsvist vedligeholdelsesfrit, idet træet ikke rører jorden. Afhængigt af hvilken type træ og materialer du vælger at anvende, så kan det laves mere vedligeholdelsesfrit. Her kan du eksempelvis med fordel vælge komposit eller fibercement.

​KONTAKT OS FOR FLERE INFORMATIONER

Udover opsætning af betonhegn tilbyder vi også salg af forskellige former for hegn til fordelagtige priser. Kunne du tænke dig flere informationer, så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

​Du kan ringe på telefon: 71 99 70 04 eller skrive en mail til: info@fj-montage.dk, så vender vi straks tilbage.