Har du spørgsmål? Ring på 71 99 70 04 Kontakt os Læs mere om os
Har du spørgsmål? Ring på 71 99 70 04 Kontakt os Læs mere om os

Panelhegn i Ribe og omegn

Panelhegn i alle farver og størrelser

Skal I have opsat panelhegn? Hos FJ Montage ApS i Ribe har vi stor erfaring med kraftige panelhegn i alle farver og størrelser til private, virksomheder og offentlige myndigheder. Der er tale om et galvaniseret hegn, som kan være op til 2,5 meter høje.

​Vi står for hele opgaven med salg, levering og opsætning, og vi kommer gerne i blandt andet Esbjerg, Varde og Kolding samt mange andre steder.

​Galvaniserede panelhegn med mange muligheder

Vores panelhegn er varmgalvaniserede, og de er blandt de kraftigste industrihegn, du kan få på markedet. Derfor bliver de brugt af industrien og offentlige institutioner. Vi leverer gerne porte og låger sammen med hegnet.

​Vi kan tilbyde hegn i mange forskellige farver såsom sort, grøn eller grå, således de passer til bygning og omgivelser eller blot personlige præferencer.

​Dermed har panelhegnet mange anvendelsesmuligheder. De er også egnede som sikkerhedshegn.

Vi kan endvidere tilbyde 3D-panelhegn. Det er en lidt tyndere og mere diskret model, men har indhakninger i strukturen. Indhakningerne er med til at gøre dette panelhegn stærkere, selvom det fremstår mere spinkelt.

​Vi løser alle vores opgaver professionelt. Det betyder, at vi kommer, når vi har en aftale, og at vi afslutter arbejdet til tiden. Desuden leverer vi altid hegn i høj kvalitet og standard.

​Kontakt os for at få et tilbud på et nyt hegn

Vil du høre mere om vores panelhegn og om vores priser? Du er velkommen til at kontakte os for at for få et uforpligtende tilbud med en god pris. Du kan kontakte os på telefon: 71 99 70 04, eller du kan skrive til os e-mail: info@fj-montage.dk.​

Få et uforpligtende tilbud

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainfo

FJ Montage ApS
CVR: 35822305

Adresse

Ulvehøjvej 11C,
6760 Ribe